<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Mitä kunnon hallinnollinen kersantti karoliina sanoo esihenkilölleen, jonka tietokone on aamupäivän poissa pelistä ja esihenkilö valittaa, ettei hänellä ole mitään tekemistä? Iskee tietysti kansiollisen paperia nenän eteen ja sanoo, että lue tuosta. Illalla on aiheesta puhelu ja kolmannen asteen kuulustelu.

 

Ei se aina niin helposti kieltämättä käy, mutta olin juuri kasannut kansion, kun hän tuli ihmettelemään, että mitä voi ihminen tehdä, kun on addiktoitunut sähköpostiin ja kaikki hommelit hoidetaan sitä kautta. Kieltämättä itsekin olen joskus joutunut saman tilanteen eteen, kun kone on viety ehjäkorjausta varten. On tämä elämä muuttunut kummalliseksi, paperista vaan ei kuitenkaan eroon pääse.

 

Tahtoisin ilmoittautua Onnistunut tapahtuma –päiville, siellä saisi koulutusta tapahtumanjärjestämiseen. En siksi, ettenkö osaisi tapahtumaa järjestää, mutta vaikka siksi, että olisi kiva joskus saada vähän referenssiä näihin hommeleihinsa. Välilä tuntuu, että pyörin radioskugganissa, enkä enää ikinä osaa mitään muuta tehdäkään kuin vaan junnata tätä yhtä ja samaa rataa. Mutta yritän nyt kuitenkin. Saa nähdä antaako esi-ihme luvan. Riippuu tuulesta. Ja kaikkihan me tiedämme, että tuulen suunta on vaihtuva ja joskus ei tuule lainkaan.

 

Viime yönä kyllä tuuli taas mäen päällä. Parvekelasit vaan lonkottivat. Muuten nukuin oikein hyvin, kiitos.