<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Siellä oli muutama muukin minun lisäkseni, Viikin uudessa Prismassa nimittäin. Minulla kuitenkin oli toimintasuunnitelma, jota muilla ei ilmiselvästi ollut. Siellä töllisteltiin, jonotettiin, ihmeteltiin tai sitten ihan vaan omaksi iloksensa seisottiin juuri keskellä keikkaa, ettei kummaltakaan puolelta päässyt ohi. Teilasin pari kääpiötä, muutaman mummon ja terveen työikäisen miehen. Kaikki selvisivät hengissä, paitsi minä, tikarikatseita tuli.

 

Ainoa logistinen moka sattui moppikaupanteon kanssa. Katsoin matkalla yläkertaan, että siivoustarvikkeet ovat alhaalla, mutta kuinkas ollakaan, sinne kun viimeiseksi pääsin, puuttuivat hyllyvälistä siivousvälineet. Aineita kyllä riitti. En jaksanut enää toistamiseen rynniä ylös. Päätin tehdä toisen täsmäiskun tänään. Että sitten pääsen siivoamaan. Imuroinut olen kovasti, mutta luuttuakin on kiva lattioille näyttää.

 

Sain pari tyynyä (nyt joutavat vanhat vierastyynyiksi, tervetuloa vaan), lakanan ja neljä tyynyliinaa, kaksi pakettia kahvia (tuli ihan hamsterimummomainen olo) ja tummia suklaanamusia vierasvaraksi (joo joo, älä selitä, ei tuota kukaan usko). Tänään ostan siivouksen siivittäjäksi Fizzin karpalosiidereitä ja ruuaksi kalaa, tiski näytti hyvältä.

 

Välillä läikähtää sellainen syyllisyydentunteen sekainen riemunpyrskähdys mielessä (ei pitäisi, kun toinen osapuoli suree ja kärsii), etenkin iltasella kun rauhottuu sänkyyn ja alkaa lueskella. Miten kukaan voi nauttia yksinolosta näin paljon?

 

***

Edit. 09:22 Minua muuten ärsyttää, että blogilista kuvittelee päivitystä heti, jos vaikka käy vain muutaman kihroitusvihreen paikkaamassa taikka oman sivun kautta kommenteeraamassa takaisin jollekulle kommentoijalle. Rasittaa. Mutta ei masenna eikä v*tuta.

 

Ai niin ja joku oli eilen etsinut uutta Jokelan surmaajaa ja tullut sivuilleni googeltaen lausetta murhaan kaikki. Niinpä, se oli silloin kun vielä asuin Luonnonvoiman armoilla ja ahdisti niin maar juukelisti. Silloin kyllä olin enemmän potentiaalinen itsemurhaaja kuitenkin enkä ryhtyisi muita liiskaamaan. Paitsi että pari kertaa sängyssä koriseva känninen kyllä lähes kerjäsi fileerausveistä vatsaansa... Mutta sitäkään en tehnyt. Jotta ollos rauhassa, ei täällä ketään tapeta. Etsikää joku muu, on niitä oikeastikin vaarallisia.