<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Lauantai meni lääkkeiden metsästyksessä sekä muiden Luonnonvoimaan liittyvien asioiden hoidossa. Olin nukkunut vähän, kumma miten joskus sitä vain herää, ja vaikka väsyttää tolkuttomasti, silti uni ei tule uudelleen. Onneksi kanavatelkkarifirmalla oli ilmaisnäytepäivät, aamulla katselin lastenelokuvaa Elmo-monsterista, joka etsi huopaansa. Aivan tolkutonta tuubaa.

 

Iltapäivällä jatkoin monsteriteemaa naapurissa, missä kerääntynyt oli sekalainen seurakunta tarkoituksenaan tappaa pahikset ja kehittää hahmonsa viisautta. Roolipeliä, jep. Oli eka kerta, ei sattunut yhtään, vaan päinvastoin oli mukavaa. Varmaan johtui siitä, ettei kukaan ollut tosissaan (ainakaan vielä tässä vaiheessa), kaikilla oli hauskaa sekä illanviettoon sisältyi myös ruokaa ja saunomista. Samoin punaviiniä ja siideriä. Mutta ei humalaa.

 

Hahmonkehittäminen on hupia. Kerrankin saa toimia periaatteidensa vastaisesti, olen hobittivaras, mutta hyvään kallellaan, sellainen katuälykäs huomaamaton robin hood-hahmo. Hahmoni ei ole mikään soturi, mutta taistelun tiimellyksessä minäkin sain jo ensimmäisen päälletulevan luurankoni pikkumiekallani liiskattua. (Sillä kun oli pikkutelkkarit silmissäkin, sinistä kylmää valoa vaan hohkasi.)

 

Minä saatan aikuisten oikeasti vielä innostua roolipelaamisesta. Kamalaa! Ei kun ihanaa!

 

Yhden maissa sain vielä koirapartion saattamaan minut kotiin. Ei mennyt varmaan viittä minuuttia, kun olin sängyssä ja NUKUIN. Nukuin 7 tuntia putkeen. Vieläkin tosin väsyttää, taidan vedellä vielä tupluurit aamiaisen jälkeen. Tänään en tuottavaan toimintaan ryhdy, saa mennä harakoille vaikka koko päivä.