<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Moninaisten muiden ostosten lisäksi löysin isosta s-kaupasta edullisen perussähköhammasharjan, aivan niin kuin suunnittelinkin. Vein sen kotiin selkärepussa kaikkien muiden erittäin tarpeellisten ostosten kanssa (reppu pervana painoi kuin synti, mutta siellä olikin monta pulloa VIINAA). En malttanut edes vessaan rientää, kun jo alkoi kapistus minulle huutaa purkamista paketistaan.

 

Minähän tekemään työtä käskettyä, mutta helpommin sanottu kuin tehty. Olihan sille kuori keksitty! Tarjosin paketille veistä, saksia, näppivoimia ja muutaman railakkaan kirosanan, tuloksena raiskattu paketti, mutta tiiviisti sen sisuksissa pysyvä harjasosa. Piti oikein istahtaa keittiönpöydän ääreen ja ihmetellä mikä sitä viirasi. Ei ollut valmiiksi perferoitua repäisykulmaa tai koloa, ei teippejä, ei minkään valtakunnan avausmekanismia.

 

Oli blondi taas ihmeissään. Korkkasin jo hätäpäissäni siiderinkin ennen kuin uudelleen kävin kaikin voimin paketin kimppuun. Silkkaa väkivaltaa ja brutaaleja eleitä käyttäen pihtisynnytin hammasharjani harjasosan paketin uumenista. Ihmetyksen määrä oli suuri, miten voi mikään normaali-ihmiselle tarkoitettu verme olla pakattuna moiseen kokovartalokondomiin? Mitä firman markkinointiosasto on ajatellut? Pelkäävätkö he varkaita vai onko kyseessä lapsus? Vai oliko kyseessä älykkyystesti? Sen taisin missata.

 

Tätä ja monta muuta asiaa pohdiskelin parin lisäsiiderin voimin. En ole koskaan pitänyt itseäni mitenkään viksuna. Olenpahan tavan tollukka, jolle on lusikalla annettu, turha on tulla kauhalla vaatimaan. Samaiseen asiaan olen törmännyt työelämässäkin, joitakin asioita on vain vaikea ymmärtää. Olen tottunut oikomaan mutkat ja liikkumaan livakasti, ei saa jäädä tuleen makaamaan. Lipominen ja muu kuvien palvonta ei edelleenkään kuulu toimenkuvaan, lukuja en ymmärrä kun ne menevät yli kymppitonnin, ihmiset ovat kaikki samanarvoisia niin pitkään kun eivät heittäydy hömelöiksi, silloin ei auta edes pankkitilin saldo. En edelleenkään ymmärrä miksi minun pitäisi sietää vaikeasti avattavia/ ymmärrettäviä/ tulkittavia ihmissieluja. Parempi sanoa suoraan, mistä saa avata ja mitä avata, muuten voi kohtelu olla raa´ahkoa.

 

Varokaa vaarallisia paketteja! Ne voivat aiheuttaa filosofisia syntyjen syvien pohdiskelukohtauksia. Tai ainakin pienimuotoisen krapulan.