<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

En minä sitten kuollutkaan, en edes oksentanut. Krapula meni jonnekin toisaanne makaamalla, lepäämällä ja nesteytyksellä. En ottanut edes krapularyyppyä.

 

Sen sijaan ystävän kanssa katselimme Teema-kanavalta Dumasin Monte Criston Kreiviä useamman tunnin putkeen. On aina hivenen hämmentävää katsoa jotain yltiöromantillista miesseurassa, mutta onneksi seuralaiseni ei tällä kertaa osoittanut puklaamisen merkkejä vaan omaan virnistelevään tapaansa jopa viehättyi ranskalaisen romantillisesta tyylistä. Ja Gerard Depardieu on kunnon orhi. On se kyllä hyvä näyttelijäkin.Tänään hän täyttää 59 vuotta. Onnea Gerardille!

 

Ruuaksi tekaisin soijasuikalepaprikakookoskermakastikkeen ja nuudelit. Hieroin chiliä ihottumasta auki olevaan ihooni, hyvä minä. Sen jälkeen nuoriherra poistui kaupungin humuun, minä menin takaisin neitsytkammiooni lueskelemaan lehtiä, blogeja ja melkoisen pian katsomaan unia. Unta muuten riitti, ensin 6 h ja parin tunnin valvomisen jälkeen vielä 4 h! Voi tätä vapaapäivän riemua!

 

Vapaapäivän kunniaksi menen jouluruokien jakoreissulle Luonnonvoiman luokse. Sielläkin palataan pikkuhiljaa arkeen ja kaljatkin on kuulema jo lähes juotu. Hyvä niin, voi taas puhua hänen kanssaan.