<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Nyt on jaettava kiitosta saman tien. Erityisesti tietysti maamolle, joka teki suurteon, lähetti lapselleen (yli 40 vee!) omatekemiään karjalanpiirakoita, mutta erityiskiitokseni tänä vuonna menee Matkahuollolle. Minoon täällä koti-nimisessä paikassa ikään kuin nalkissa, enkä olisi millään kerennyt kaupungille paketin hakuun.

 

Ensin soitin Kampin Matkahuoltoon, numero ei juuri nyt vastaa. Taitaa olla muutama muukin soittamassa sinne päin. Huh. Sitten soitin ilmaiseen palvelunumeroon, sieltä vastanneen nuoren miehen mukaan paketin saisi vain valtakirjalla. Juuri kun olen repimässä tukkaa päästäni ja vetämässä pöksyjä jalkaan, soi puhelin uudelleen, siellä on toinen nuoriherra Matkahuollosta.  Että nyt olisi paketti noudettavissa. Kysyin saako sen hakea joku muu. Toki, sanoi nuorimies, kunhan vain kerron kuka paketin noutaa.

 

Voi riemu ja sen räime! Luonnonvoima hakee työvuoronsa aikana paketin ja aattona nautimme piiragaa. Kiitos Matkahuolto, et olekaan paskempi laitos!

 

Edit 18:35 Unohtui sanoa, että pelottomasti luin yhden kirjan kolmen eri session aikana. I´m getting there. Mutta Leena Lehtolaisen Luonas en ollutkaan ei jaksanut mielestäni kantaa aivan loppuun saakka. Kertojakirjailija oli himppasen päälle liimattu juttu. Joo joo, teen itse paremman, sitten joskus.

 

Toinen vähä-älyinen juttu, ilves kasvaa pikkukisusta vuodessa 15 kiloiseksi. Siinäpä vasta kissa. Olenko ikinä kertonut, että siinä olisi lempilemmikkini, jos sellaista voisi kotioloissa kasvatella?