<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Pakastinta kuulema saa lepuuttaa kuljetuksen jälkeen huolella, että kondensaattorin nesteet asettuvat takaisin paikalleen. Ja kerran jos ne saavat ilmaa keuhkoihinsa, tuloksena on ikuisesti koriseva ja ääntelevä pakastin. Siinä oli säikyttelyä kerrakseen, minähän odottelin viikon. Päätin vihdoin uskaltaa laittaa pakastimen päälle. Sitten taas alkoi kiroilu, ovi ei nimittäin pysynyt kiinni. Meinasin jo soittaa edelliselle omistajalle, että tulkoon hakemaan romunsa pois, mutta päätin kuitenkin odottaa hetken. Niinhän siinä kävi, että kun pakastin kylmeni, se myös kehitti tyhjiön sisälleen ja ovinkin alkoi pysyä kiinni. Mutta se oli taas kintaalla, ettei Pihlajamäellä nähty parvekkeelta lentävää pakastinta!

 

Iltasella tapoimme monstereita. Illanviettoon kuuluu myös saunominen ja syöminen, tällä kertaa natustelimme kanasalaattia ja juustoja tilpehööreineen. Huuhtelimme komeuden alas viinillä. Uusi harrastukseni on parhautta! Saa tavata ihmisiä, jutella ja hölöttää niitä näitä ja samalla seikkailla fantasiamaailmassa. Monta kertaa olen kiittänyt ystäviäni, mutta en koskaan tarpeeksi. Hahmoni kehittyi taas; en ole enää pahainen tasoton thief, vaan kolmannen tason robber. Hah, vaviskaa varastettavat vehkeet ja avattavat ovet!

 

Kiitoksesta tuli mieleen Jimin poppoon Outin jakama kiitos. Sain blogilleni "You make my day" plakaatin. Ja eteen päinkin sitä pitäisi veivata, onneksi muistaa saa mös blogeja, jotka ovat jo saaneet "palkinnon":

 

1206599.jpg

 

Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times.

 

1. Jimin Poppoo – viime kesäinen Mintun maitobaari oli maailman parhautta.

2. Kulinaarimuruja – täältä löytyy hyvää ruokaa ja mukavata seuraa!

3. Pastanjauhantaa – Lisää hyvää ruokaa ja hyviä ihmisiä pohjoisesta.

4. Malmin Polgara – Täälläkin on kissa ja sitten joku Welhotar.

5. Kierrätystavaraa – suhteellisen uusi tuttavuus, joka sitten rohkeasti laittoi itsensä kiertoon takaisin.

6. Varo Vaan – Täällä sitä lastut lentelevät, harvakseltaan, mutta tuoreina.

7. Zimbon maailmaa – pessimistinen, rasistinen ja miesten PMSstä kärsivä nuorimies, kuitenkin se on ihan mukava, kunhan vaan esittää...

8. Villi the Kissa – hurmaava vanhaherra ja varahuoltaja

9. Rosetta Kivi – työelämän karikoista nousee aina joku Kivi.

10. Hullu planeetta – Valtonen runoilee, Mörkönen kertoo kosmisia totuuksia.

 

Monta muutakin olisi voinut mainita, mutta tässä nyt hätäisimmät. Kauhee homma heti aamusta! Ja se itse plakaatti puuttuu! Puhumattakaan, että olisin missään kommenttilaatikoissa kertonut tästä, taidan vanhana väsyneenä tehdä sen kierroksen vasta iltapäivällä.