<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

On se hyvä välillä käydä muissakin kaupoissa, eikä aina vain yhdessä ja samassa. Tänään matkasin Malmille, kun ystävätär pyysi matkaan. Ja olipas se antoisa reissu! Löysin paikallisen Prisman alennuksesta punaisia kapeita, mutta pitkiä, mukajouluisia paneeliverhoja, hinta vain eur 3,30. Kolme kappaletta niitä riitti keittiöni ikkunaan. Nyt taas passaa odotella kevättä, valo pysyy poissa, jos unta riittää muuten.

 

Sen lisäksi sain vessaan mukavan setin, kai sillä joku nimikin on, sellaisen, missä on hammasmuki, saippuateline, hammasharjateline ja saippualle tai kosteusvoiteelle purnukka. Löytyipä vielä punainen kynttilänjalkakin. Eikä maksanna paljon. Välillä kun sisustan kotiani, minut valtaa epäuskon tunne, voiko tämä ihan oikeasti olla minun kotini? Ei kai kukaan aja minua täältä pois? Pitääkö varuilta kahlita itsensä patteriin?

 

Kahvittelimme vielä ystävättären luona ja mukaani sain uuden kotieläimen. Kuvat c ystävätär.

 

 1221666.jpg

 

Kotieläin lähtee uuteen kotiinsa. Reppu on siksi hassun näköinen, koska se on heijastavaa kangasta. Kyllä nyt kelpaa!

 

 1221664.jpg

 

Bonuksena vielä sekin, että saunamme oli vihdoinkin korjattu (siellä oli sattunut joku vesivahinko). Arvatkaa kuka kävi vielä toisen kauppakeikan. Kävin HK:n blöön ja kiuaspussin. Voi tätä riemun päivää! Satujatar menee taas saunaan.