<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Heipä hei, hullu täällä päivää. Kaksi päivää poissa ehjäämöltä viikonlopun lisäksi, enkä kerkeä kissaa sanomaan. Paitsi että sanon kuitenkin. Sanon senkin, että perkeleen tyhmä tulin sitten liian aikaisin töihin. Ei tällä jalalla mitään vielä kävellä. Taidan lähteä takaisin kotiin, mutta sitä ennen saa it-tukihenkilö opettaa miten luen etänä sähköposteja. Ei jalka minua nimittäin estä konetta käyttämästä.

 

Eikä sitten muuta. Kerron vaikka mielipiteeni Tuomiojan bensansäännöstely-ajatuksesta myöhemmin. Ei kun kerron heti! Hulluko se mies on? Juuttaan pitkätukka radikaali, mikrofonin tuulisuojus! On se hassua ja jossain määrin ihailtavaa, että jotkut säilyttävät nuoruuden aikaiset ajatuksensa ja radikaaliutensa, mutta eihän tuolla menolla yhden suurimman puolueen johtoon päästä. Tai jos päästään, niin koko puolue on päästään sekaisin.

 

Itse en ole sos.dem., mutta jos olisin, en ainaskaan Tuomiojaa äänestäisi, tiedä mitä se vielä suustaan laskisi. Sammakoita. Ottaisi nyt vaan Erkkikin sen järjen käteen ja kannattaisi vaikka Taabermanin Tommyn ihmisyysoppia. Mutta bensaan ei kannata koskea (vaikka oikeassahan se on, ja todellisuutta siitä säännöstelystäkin tulee muutaman vuoden, vuosikymmenen päästä), suomalainen suuttuu, jos hänen tuhlaamisvapauttaan ryhdytään rajoittamaan. Sanoisi nyt vielä, että viinakortitkin takaisin, niin saataisiin kunnon keskustelua. Siinä se muuten loka lentäisi!