<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eilinen tuli taas vietettyä hotellihuoneessa. Seura vaihtui ystävästä toiseksi, samoin hotelli, mutta kupletin juoni oli melkolailla sama. Ensin syötiin, sitten juotiin ja seurusteltiin. Ystävä riemastutti minua, itseään ja tekstiviestien avulla ystäviään lukemalla valittuja paloja Gideonin raamatusta. Muun muassa lihan kirot tuli käsiteltyä. Samoin käsittelimme seurusteluteemaa, sain hyviä neuvoja, ja ihan ilmaiseksi. Ne eivät tulleet raamatusta. Itse taas lupasin auttaa erinäisten viranomaiskirjelmien tekemisessä.

 

Aamulla vielä aamupalan jälkeen kun keräsimme voimia tavaroiden pakkaamista varten, pohdimme sanontaa älykkäät ja fiksut ystävät. Totesimme, että niitä ei ole, mukaan lukien itsemme. Tätä voidaan kyseisen ystävän kohdalla pitää melkoisena myönnytyksenä ja työvoittona, häntä nimittäin riivasi nuorna miesnä suunnaton omnipotentia ja rikkiviisaus.

 

Vasemman jalkani päkiään oli pari viikkoa sitten ilmestynyt rakko, josta ylenpalttisen jalkakylvettämisen yhteydessä lähti suojaava nahka ennen aikojaan. Jalkapohjassani on siis reikä. Erittäin KIPEÄ reikä. Reiän ympärys kuumottaa ja punottaa, tulehdus siis. Olen taas syönyt ibuprofeenia niin, että pian on vatsassakin reikä. Varmaan pakko hakea antipiloottikuuri maanantaina, ellei haava ala parantua parin päivän makaamisella. Nyt on nimittäin pakko lepuuttaa jalkaa. En tahdo enää kärsiä mitään pienen merenneidon tuskia kävellessäni. Tai tämä mitään kävelyä enää ole, ontuvaa vaappumista lähinnä. Kävelyn perusteella vaikutan todellakin ikäiseltäni.

 

En siivoa, en vieraile missään, en lähde kävelylle, en nauti auringonpaisteesta kuin parvekkeella istuskellen. Sen sijaan aion äänestää osuuskaupan vaaleissa, heti kun vaan keksin mitä osuuskaupan edustajisto loppujen lopuksi edustaa. Kenen etuja siellä klähmitään ja millaisilla eväillä ja mandaateilla?