<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ystävät ovat ihania. Eilen sain kotiinkuljetuksena pilates-cdn ja hyviä ohjeita kera tiramisun ja teen. Arvatkaas kuka meinaa aivan omin päin ryhtyä ähisemään ja hengittelemään, heti kun tilaisuus koittaa. En tosin tiedä milloin. Tälläkin viikolla on pari iltatilaisuutta ja perjantaina kai pitäisi pestä pyykkiä. Mutta jos jumppaisin siinä samalla? Ja sitten pilaisin jumpan vaikutukset parilla siiderillä. Hyvä idea!

 

Ystävältä (toiselta) sain myös kamalan kasan saviruukkuja. Kohta on aika! Kunpa minulla olisi kamera, olisitte päässeet seuraamaan kasvutarinaa. Nimittäin tomaatin siemenen kasvua sirkkalehtiseksi. Nyt jo ryhdytään pukkaamaan seuraavaa lehtiparia. En ollut liian aikaisessa, tosin olen jättänyt viljelmälleni keittiön hissivalaisimen palamaan, sekin auttaa.

 

Pikapuoliin alan kasvatella kaikkea muutakin, ainakin basilikaa, korianteria, ja muita yrttisiä, köynnöskukkasia ja jotain muuta, mikä siementiskiltä mukaan tarttuu. Pitäisi yrittää vain vielä hetki pysytellä sieltä poissa, ainakin helmikuun loppuun saakka. Että minusta on ihana, kun on oma parveke ja omat ruukut!

 

Juna-asemalla katselin aamusella lähestyvää junaa. Hymähdin mielessäni, että eipä enää tee mieli pomppia junan alle. Jotain on tapahtunut. Jotain positiivista. Kasvua odotettavissa, toivottavasti vain henkistä kuitenkin.