<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Otti taas koville eilinen, oli raskas työpäivä. Harvinaislaatuisesti jopa ärähdin negatiivisen vastauksen eräälle avunpyytäjälle. Ei vain enää mahtunut työlistalle. Inhottaa nähdä, kun toinen loukkaantuu, mutta ei aina voi auttaa. Kututti vaan, kun olin jo uhrannut yhden lomapäiväni, niin sekään ei olisi riittänyt. Maksaisivat sitten edes enemmän! Niin kerta.

 

Olin kotona vasta puoli seitsemän aikaan. Ei kiinnostanut mikään, niinpä luin käteen sattunutta naistenlehteä, märehdin työpäivää ja tekemättömiä töitä. Niitä jäi. Voipa olla, että vielä joudun availemaan työsähköpostia useampaan kertaan. Jos nyt positiivisia asioita ajattelee, niin eipähän tarvitse herätä kukonlaulun aikaan eikä könytä kylmässä töihin. Voi surffailla yöpaidassa sängynpohjalla.

 

Kun tästä tokenen, menen maaliostoksille. Tahdon maalata ainakin telkkaritasoni. Mietin myös yhden seinän maalaamista. Minulla oikeastaan olisi siihen jo ideakin. Perjantaina lähden kohti Keski-Pohjanmaata ystävättäreni ja hänen perheensä "iloksi".

 

***

Minulla on muuten vielä hetken sellainen jonkin sortin kilpailu käynnissä, vielä yhdeksän kirjoitusta. Palkintonahan on illallinen kanssani. Tai jotain muuta älytöntä. Voi olla vaikka tummasuklaalevykin. Vai tahdotko, että tulen maalaamaan jotain juuri sinulle? Mikä kiinnostaisi?