<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Ulkona on kovin kaunista. Terveisiä Göstalle, nyt se on taas hetken kaunis. Helsinki nimittäin. Täältä mäen päältä näkee tänään kauas, ei kuitenkaan sinne siltojen alle.

 

Minulla on positiivinen ongelma, on ollut siitä asti, kun muutin pois avioliitosta. Minulla on erittäin paljon tekemistä, sekä töissä että vapaa-ajalla. Touha ja elämää riittää. Välillä ihmettelen, että jaksanko, mutta kun on niin kivaa, niin on pakko vatkaa. Katsokaapa video, Karilla on aika ihana haara-asento. Ja sanoitus on just niin sitä itseään.

 

Olen menossa ostoksille työn puolesta, tuli taas vieraita, eikä olemassa olleet lahjatavarat isännälle kelvanneet. Siksipä on vielä hetkinen aikaa makailla sängyn pohjalla ja nauttia elämästä. Eilen nautiskelin pyykinpesusta (taidan ihan oikeasti olla hullu...) ja ruuan tekemisestä. Tofua on vielä sellainen klöntti, että saan parisen kertaa pohtia mitä siitä tulee. Ottoveljeni muuten antoi vinkin tofun säilömiseen, jos ostaa suuremman palasen kerralla. Sitä pidetään tuoreessa vedessä kylmässä. Eli kun paketti on avattu, laitetaan astiaan niin, että tofu peittyy veden alle. Vesi vaihdetaan päivittäin.

 

Unessa joku kriitikko arvosteli vuodatuksiani, oli kuulema liian rönsyilevä tyyli eikä juonta laisinkaan. Nyt hereillä ollessa naurattaa, tottahan se on. Kyllä alitajunta tietää.