<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Hymyilyttää. Nukuin ensin 6 h ja sitten vielä puolen tunnin valvomisen päälle 1,5 h. Hyvät unet! Ja pääsin työasioistakin eroon, näin ihan oikeita höpöunia. Rakkauttakin oli tarjolla. Mistähän se muuten johtuu, että unessa sitä kuitenkin uskaltaa heittäytyä? Jotenkin tietää kaiken käyvän hyvin. Mutta mitäs itse sanoisitte, jos olisitte nuori, seurustelisitte nuoren viiksettömän ja pieninenäisemmän Serj Tankianin kaksoisolennon kanssa, joka palvoisi maata jalkojenne alla? Sitten vaan hilluttiin jossain keski-eurooppalaisen kaupungin vanhan kaupungin festivaalitapahtumassa. Baareissa käytiin ja tanssittiin kaduilla.

 

Amerikka on siis poistunut paria viimeistä vierasta lukuunottamatta Suomen maaperältä. Saan pitää viimeisen lomapäiväni, se menee tulkatessa suomea eräälle englantilaisherralle. Käyhän se vaihtelusta. Ja rahaakin siitä saa. Samoin tapaan sukulaisia. Illalla taas syödään ja juodaan savokarjalaiseen malliin. Kaikki tämä on plussaa.

 

En muuten ole tehnyt tällä viikolla laisinkaan ruokaa. Eilenkin ostin meiltä töistä keittiön tarjoomuksia mukaani. Meillä on helkkarin hyvä työpaikkaruoka! Pidin nimittäin pyykkitupapäivän, matkailu sotkee vaatteita. Taitaa mennä sunnuntaille ennen kuin kerkeän kolistelemaan patoja ja pannuja kotioloissa.

 

Ilkka-poika se on sitten röhnöllään. Jo silloin kun hallitusta rakennettiin, olin polttaa hihani nimivalintojen takia. Ilkka Kanerva oli yksi, jota kauhistelin. Ja hyvästä syystä. Jos herra ei edes anteeksipyyntövaiheessa pysty muistamaan taiteilijadaamin lähentelyä, tulee vain mieleen, että montakohan naista hän on lähennellyt, kun ei muista edes kaikkien nimiä. Häpeäisi. Ja eroaisi. Kuka tuollaista ottaa tosissaan?