<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Rakas päiväkirja,

 

Mikä siinä on, että kerran kun antaa, ne alkavat huutamaan perään? Miehet nimittäin. Mut hyvänen aika, ei olisi pitänyt, antaa siis, nyt taas muistaa mistä on jäänyt paitsi. Tässähän alkaa tehdä mieli! Ei edes unissaan enää kukaan kohta uskalla olla mun pöksyissäni. Minun pitäisi ihan oikeasti harkita, mitä teen. Tai mitä pyörii mielessä. Tai oikeasti, minun pitää harkita enemmän. En vain raukka osaa. Ja sitä paitsi mukavaahan se on, että joku tykkää.

 

Rakas päiväkirja,

 

Eilen oli tosi paljon kaupunkipölyä liikkeellä. Sitten kun vielä aurinkokin paistoi, olisi tehnyt saman tien mieli pestä miljoona ikkunaa. En pessyt yhtään. Kukkaset kasvavat edelleen huonosti, mutta tomaatin taimet sen kun porskuttaa. Eilen kävin verikokeessa, että pääsen lääkärille, pitää pyytää allegrialääkerepsu kanssa. Inhottaa, että taas omalääkärini karkaa suuremman rahan perässä, mutta se on kuulema ihan yleistä. Mitähän minä näin viimeisen kerran nimissä häneltä pyytäisin? Unilääkkeitä? Eivät taida auttaa aamuyön unettomuuteen.

 

Rakas päiväkirja,

 

Oikeastaan ei tapahtunut mitään. Kävin yhdessä asiakastilaisuudessa, missä juotettiin silmittömän hyvää punaviiniä. Onneksi en juonut aivan silmittömästi. Maku oli helppo, yksinkertainen ja maukas. Leikkasin sampanjakorkin sapelilla katki, elämäni ensimmäinen kertaa. Nyt osaan senkin lajin. Olen klassinen tapaus ihmisestä, jonka pitää kokeilla kaikkea ainakin kerran Tunnustin melkein liikaa asioita kollegalle, mutta onneksi suljin suuni. Käsittämätön lörppö, vain kolmen viinilasillisen voimin. Pitäisihän tuo jo tietää, että työasiat pidetään työasioina ja omat asiat omina.

 

Rakas päiväkirja,

 

Minulla oli ihan tylsä, tavallinen päivä eilen (jos vähän narraan). Toivottavasti tästä tulee mielenkiintoisempi. Tänään on Kiasmassa ilmainen sisäänpääsy, köyhien keskiviikko, siellä on edelleen kirotun hyvä Nan Goldin näyttely menossa. Pyysin entistä poikaystävää sinne, kun se kuvaamaan on ryhtynyt, mutta hän huomasi paremmaksi tehdä töitä. Noh, jos ihminen matkustaa ympäri maailman kerran vuodessa, onhan se ymmärrettävää, että rahaahan siihen tarvitaan. Mutta luulisi ammatillisista syistä kiinnostaneen kuvaamisen.

 

Rakas päiväkirja,

 

Olen päättänyt tarvitsevani ainakin viisi päiväkirjaa. Sen lisäksi tarvitsen lisää tilaa, lisää rahaa ja ainakin pidemmät tuopit. Vaikken kaliaa juokaan. Mutta miten olisi paremmat sisäelimet? Ja rakas päiväkirja, toivota minulle onnea, ettei tästä ikinä mikään pöytäkirja tule. Sellaista kuivaa ja vain päätökset kertovaa. Vaikka välillä kyllä voisin rönsyjä vähän edes karsia. Rakas päiväkirja, välillä tämä kirjoittaminen on ihan perseestä.

 

Ps. Se kansanosa, joka kuvitteli nähneensä eilen illalla jonkun Oklahoma-kirjoituksen, ette te unta nähneet. Se oli vain liian henkilökohtainen.