1. Miten monta blogiviestiä olet kirjoittanut blogiisi?<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

1026. Sen näkee vuodatuksessa menemällä kirjoitusten hallintaan. Jokainen sivu sisältää 10 kirjoitusta. Eli minulla on 102 täyttä sivua ja viimeisellä oli 6 kirjoitusta. Piis of kakku.

 

2. Miksi aloitit kirjoittamaan omaa blogia nettiin?

Ahisti, piti saada purkautua jonnekin. Ja sen lisäksi jotkut tarinat vain vaativat kertomista, että niistä pääsee eroon. Terapiaploki.

 

3. Millä nettisivuilla käyt, kun olet netissä?

Avaussivuna on googeli, siitä ensin extreme trackingin sivulle, sitten vilkaisu omaan blogiin, sen jälkeen blogilistalle, sitten muutama listaamaton blogi. Sen jälkeen voisinkin käväistä naamakirjassa ja hotmailissa. Tärkeimmät kun on hoidettu, pelaan vähän mahjongia ja käyn lukemassa iltapv-lehdet. Työasiat ovat sitten asia erikseen, siellä mie ravaan ihan joka paikassa.

 

5. Onko sinulla omaa kotisivua netissä? (Blogia ei lasketa.)

Onko se naamakirjan sivu nyt sitten niin kuin kotisivu?

 

6. Osaatko puhua muita kieliä kuin äidinkieltäsi? Mitä kieliä?

Englantia. Ruotsia hapuillen. Saksaa ahdistuneesti. Turistiespanjaa. Venäjää pari fraasia.

 

7. Mitä ohjelmia seuraat tv:stä?

Aamu-uutisten kera herään työpäivinä. Sitten säännöttömästi jotain Miss Marpleja, Simpsoneita, luontodokumentteja, sisustus- ja ruokaohjelmia. Mutta säännöllisesti en seuraa mitään, saattaa mennä päiviä, etten avaa telkkaria kuin aamulla.

 

8. Hissi vai portaat?

Portaat. Asun toisessa kerroksessa.

 

9. Onnen- ja epäonnen numerosi ovat?

En ainakaan epäonnen numeroita tunnista, vai voiko edesmennyttä hääpäivää pitää sellaisena? Onnennumero on seitsemän. Valehtelijan luku.

 

10. Haasta vielä tähän pienimuotoiseen kyselyhaasteeseen 3 bloggaajaa?

Kaikki, jotka tahtovat, saavat vastata, mutta haastetaan nyt sit. Vaikka Zen, Mymskä ja Olmi. Ei kyllä ole pakko, tää on aika tylsä juttu, minä en ymmärrä mitä kukaan tällaisella tiedolla tekee, kun tässä ei edes paljastella herkullisia yksityiskohtia. Mutta ainakin tämä oli helppo.