<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Unen puute on vakava asia. Minulle ainakin. Siihen kannattaa kiinnittää huomiota, en nimittäin ole mitenkään erinomaisen mukava ihminen väsyneenä. Oikeastaan olen aika vittumainen ja hankala vastarannan kiiski. Samoin nälkäisenä. Niinpä eilen kävin ostamassa lauantain peli-sauna-grillausiltaa varten Votkinin ihanaisia maggaroita, menin kotiin, söin ja menin sänkyyn. Sammutin valot ennen yhdeksää ja nukuin autuaan unta aina herätyskellon soittoon saakka.

 

Tänään menen työkavereitteni kanssa Sipooseen. Luvassa on sieniretki, saunaa, ruokaa ja viiniä. Sitten kai sieltä on tultava taksilla pois. Tai ainakin Itäkeskukseen saakka. Voihan ahistuspallero, se rahanmeno-osio näin lähellä luottokorttikauden vaihtumista ei ole kivaa. Huomenna on vielä pahimmassa tapauksessa karpulakin.

 

Koska ilmoittauduin illanvieton gourmet-vastaavaksi piti minun eilen myös tunkea marinadiin vajaa kilo tofua. (Joo, tämä viherpiipertelykohtaus jatkuu. Mutta millä muulla saa ruokittua kymmenpäisen naislauman, jolla on ties minkälaisia mieltymyksiä?) Jos korvasieniä löytyy, teen niistä sivuruuan. Sen lisäksi vielä ehkä toisen kasvisruuan tomaattipohjaan. Eiköhän se riitä, etenkin jos keittää kattilallisen griisiä.

 

Juhlaviikot siis jatkuu. Odottakaa vain, kun kerron vielä sunnuntaina meneväni Linnanmäelle. Kavereiden kanssa tällä kertaa, kun ei enää ole miestä eikä kääpiötä huolehdittavana. Ihanaa! Riemukasta viikonloppua teillekin!