<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kävin sitten taimikaupassa. Meni noin 30 eeroa, mutta kyllä minä sieltä tavaraa kannoinkin:

-         lekasoraa

-         15 l taimimultaa

-         90 x 200 cm ritilä

-         taimien sitomiseen päällystettyä rautalankaa

-         siemeniä: basilika, köynnöskrassi ja hajuherne

-         timjami ja laventeli ruukuissa

Ja ottakaa huomioon, kaiken tämän kannoin kotiin bussikyydillä. Olen minä sitten ekologinen jalanjälki! Jos olisi ollut autokyyti, olisin varmaan katsonut toista tuolia ja verhoja parvekkeelle. Toistaiseksi tulen toimeen yhdellä tuolilla, sen löysin Luonnonvoiman roskiskatoksesta tänne muuttaessani.

 

Hajuherneet ovat likoamassa, että saan ne töiden jälkeen multiin. Köynnöskrassi menee samaan laatikkoon muutaman viikon päästä. Tomaatille tarkoitettu iso ruukku on jo valmiina. Aloitin eilen tomaatin taimien ulkoiluttamisen. Pistin maanantaina thaichilin siemenet multaan ja eilen basilikan siemenet.

 

Luonnonvoiman kellarista käyn kaivelemassa ensi viikolla vanhan siirtolavalta pelastamani lipaston, saa hän auttaa kuljetuksessa. Lipasto on juuri sopivan korkuinen ja riittävän kapea parvekkeelleni. Parille hyllylle saan ruukut ja muut pois keittiön lavuaarin alakaapista. Ritilä pitäisi saada jollain kiinni parvekkeeseen, todennäköisesti käytän rautalankaa ja nippusiteitä. Voi kun kaikki olisi jo valmista! En kai mitä mitenkään ole kärsimätön?