<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Luin mehulingon ohjekirjaa. Miksi ohjeissa käytetään omituisia nimiä asioista? Tai ehkä minulla on vain vaikeuksia yhdistää osien nimet ja ulkonäkö kohdalleen, niin kuin joku hahmottamishärö. Sitten kun menin lingon luokse ja kuvasta katsoin mitä osaa tarkoitettiin, kaikki olikin aivan selvää. Osaan purkaa ja kasata laitteen. Edistystä. Pitäisi vaan muistaa, ettei tee asioita itselleen liian monimutkaisiksi.

 

Eilen oli valitettavasti unipäivä, kokeilemaan en linkoa kerennyt. Uneni seuraavat aivan omituista omaa rytmiään, nukun joka toisen yön erittäin huonosti ja erittäin vähän, sitten seuraavana yönä väsyttää niin, etten pysy kahdeksaa pidempään iltasella hereillä. Pitäisi kai olla tyytyväinen, että kaikenkaikkiaan pysyn toimintakuntoisena.

 

Taidan mennä viinakaupan kautta kotiin. Varastoistani puuttuu rommi ja makusiirappi. Heh. Ostaisinko vielä pieniä sieviä päivänvarjoja ja pillejäkin? Harmi vain, että kutsumani vieraat ovat tainneet kaikki perua tulonsa, riehunkin linkoni kanssa aivan itsekseni. Elämä on.