<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Uniongelmat jatkuvat. Nukun liian vähän yhtenäistä unta, jota paikkaa liikaa päiväunilla. Kun ei olisi niin herkkäuninen, että herää jokaikiseen rapsahdukseen. Eilisilta meni aivan harakoille päiväunieni takia. Nukuin liian pitkään ja olin loppuillan tokkurassa. Sain kuitenkin viritettyä ritilän parvekkeelle kukkasia varten.

 

Shoppailukierros oli onnistunut. Löysin kesäisen työpaidan (sellaisen, jossa on leikkisolmu tissien välissä), yhden kesätopin ja mustat pellavahousut. Yhteen kauppaan jäivät huutamaan punaiset ja valkoiset farkut, vajaa eur 25 kpl. Sellainen tunne on, että ne on haettava pois kaupasta, ainakin toiset. Etenkin kun niitä voisi käyttää talvellakin.

 

Ovatkohan ne punaiset kengät vielä Kenkämarskissa? Minulla kyllä ei edelleenkään ole ylimääräistä satasta. Taitaa viisaampaa olla kuitenkin mennä ostamaan prismasta siivousvälineitä ja apteekista lääkitys seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi. Miksi olen niuho pedantti? Eikö edes joskus voisi unohtaa raa´an todellisuuden ja antaa mennä vaan. Sinne kenkäkauppaan, en mie muusta haaveile. Ainakaan toistaiseksi.