<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Jos syö allergialääkettä kaksinkertaisen määrän, niin voiko pää, tai oikeastaan ontelot, tulla kipeäksi? Vai johtuuko se siitä, että koivu kukkii raivoisasti? Aamulla teidän oma dementikkonne nimittäin pyöri taas residenssissään ympyrää miljoona asiaa mielessä ja aikaa vain se 40 minuuttia, minkä olen laskenut riittävän aamutoimiin, jos tukkaa ei tarvitse pestä (siihen menee ainakin 15 minuuttia). Olen kellottanut itseni aika tiukille, siinä ei paljon rutiineista poiketa.

 

Tänä aamuna keräsin lääkkeet vesipullon viereen pöydälle. Muistan varmasti ottaneeni verenpainelääkkeeni, mutta koska allergialääkkeen ottamisesta ei varmuutta ollut, päätin (idiootti) hiutaista poskeeni vielä toisenkin. Jos huonosti kävi, vetelin siis kaksi. Nyt sattuu päähän. Pitäisiköhän minun dementikkoparan hankkia jo dosetti, niin kuin on muillakin mummoilla? Nyt sattuu.

 

Eilen kävin tutustumassa Hotelli Korpirantaan kollegan kyydissä. Siellä oli monta bussilastillista matkan- ja kokoustenvaraajia samoissa touhuissa. Kuuntelimme erilaisia artisteja, jousikvartettia, jotain bilebändikomboa ja Jore Marjarantaa. Sitten söimme. Ja me, jotka emme ajaneet, myös joimme, vähän. Korpilampi on varmaan joitakin tarkoituksia varten aivan ookoo paikka, mutta minua ahdistavat kurssikeskusmaiset hotellihuoneet. Niin ahdistavat esihenkilöäkin, tiedän. Pitää siis harkita, ennen kuin sinne ryhmän laitan.

 

Kollega oli nuorna tyttönä asustellut Pohjois-Espoossa, joten paluumatkalla sain sight seeing kierroksen hänen lapsuutensa maisemissa. Se vasta olikin mukavaa! Hauska kuulla ihmisestä jotain hänen työmaskinsa takaa! Muutenkin olemme kyllä jutelleet yllättävän paljon työhän kuulumattomia asioita, minä kun yritän niin pitää sitä linjaa, että asialliset asiat hoidetaan ja sitten vapaa-ajalla voidaan olla kuin ellun kanat.

 

Ellun kana aikoo tänä iltana pestä pyykkiä. Mutta sitä ennen teen vähän töitä ja jaan "Blogging with Porpoise" merkkiä. Otetaas tuosta yksi kissablogi, Puuman puuhat. Puuma tekee ehkä beibejä Mannan kanssa. Sitten tuolta ruokablogi, sitä saa edustaa tällä kertaa Polkkapossu, kun se on niin ÄIJÄ (olisiko jotain yhteistä tuon Puuman kanssa?). Vielä joku suosittu blogi, se saa olla tällä kertaa Varo Vaan, jos saisimme Aina Ilonaan sillä vähän lisää kirjoitusvauhtia. Vielä roiskaisemme preinikan comebackin tehneen Kierrätystavaran suuntaan ja toivomme, että hän pysyisi kuvioissa pitkään. Koreaksi lopuksi jaamme sen Paskamutsille. Mistä te luulette että minä kaikki ruoka- ja sisustusvinkkini muka haalin?

 

1536671.jpg

Olkaas sitten hyvä vain!