<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Inhottavia kylmiä öitä, pelkään taimieni puolesta. Eilen taas lueskelin tomaatinkasvatusohjeita, ja kauhukseni luin, että kun tomaatintaimet saavat liikaa kylmää, niihin tulee fosforivaje ja ne sinipunaistuvat. Mistä ihmeestä minä niille nyt fosforiksi muutun? Noh, ehkä he selviävät, on meillä selvitty huonommissakin oloissa.

 

Sen lisäksi istutin ylijääneet tomaatintaimet uudelleen, äitini tahtoo ne siirtolapuutarhamökilleen. Saavat siis vielä pari viikkoa harjoitella minun parvekkeellani ennen kuin ne siirretään koppikasvatukseen Kallaveden rantaan. Siellä niillä tuleekin olemaan oikein hyvät oltavat. Siirtolapuutarhamökki on aivan ihana! Se on kuin pieni karamelli muiden irtsikoiden joukossa. Ja rantaan ei ole kuin muutama sata metriä, ihanteellinen kesänviettopaikka. Ehkäpä tänä kesänä käyn testaamassa sen uudelleen (ja ehkä paremmalla onnella kuin viime kesänä).

 

Sain Kukkikselta tällaisen kivan prenikan. Suurkiitos, se on kaunis!

1536671.jpg

Jakelen sitä iltasella eteen päin, nyt ei taas kerkeä, tuli kiire sen alkuviikon lorvimisen tilalle. (Sitten taas ihan hiljaa; minulla on muuten ensi vkolla työhaastattelukin, en ole antanut periksi, etsin edelleen.)