<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Minut on koukutettu. Subilta tulee aivan sairas Rokkarille morsian sunnuntai-iltaisin. Valitettavasti pari ensimmäistä jaksoa taisivat jäädä katsomatta, siihen aikaan kun tulee TV 1:ltä ystäväni Morse. Viime viikolla hokasin, että edellisen jakson näkee nettitvstä viikon ajan koska tahansa. Katsoin siis ensimmäisen, ajattelin tehdä kuluttajatutkimusta. Ja dajjaaaannnggg!! Koukussa, syvälle nieltynä, turha venkoilla vastaan. Sairaan ihana huumoripläjäys! Amerikkalaiset ovat hulluja! Paitsi, että on siellä yksi onneton kaksimetrinen polakkikin naisten joukossa. OMG!

 

Kun uutisia kuuntelin, mietin, että miksi juhannuksen aikana sattuneet kuolemantapaukset uutisoidaan tyyliin ”juhannus vei taas 9 ihmishenkeä”. Kuoleehan niitä ihmisiä muinakin viikonloppuina. Vaaramomentti kasvaa joka kerta, kun ihminen astuu autoon, juo viinaa, tapaa kavereitaan, lämmittää saunaa, lähtee kalaan, soutelemaan, uimaan tai paistaa maggaraa grillissä, nuotiolla tai mökin kaasuhellalla. Elämä nyt vaan on vaarallista ja todistettavasti päättyy kuolemaan.

 

Unen tuova kaveri tuli sitten vihdoin viime yönä. En vain kerennyt nauttia hänen täyspainoisesta seurastaan, koska piti tulla töihin, heräkello mourusi jo kuuden punttuussa. Töista taas tuli mieleen, että jaarittelu seis, minulla on jotain tekemistä täällä. Ainakin sillä perusteella, että sähköpostissani on 60 lukematonta viestiä, ja kerkesin jo henkilökohtaiset ja mainokset sieltä siivota pois.

 

1668587.jpg

 

Tällaista herkkusuklaata oli tarjolla lauantaina.