<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Enkä minä tänään(kään) töihin mene. On sitkeä sissi tämä tauti. Vieläkin nosti kuumeen, ketehinen, en tahdo lähteä kokeilemaan onneani ennen aikojani. Nimittäin olen ollut huomaavinani, ettei sydämeni kunto enää ole kuin nuoruuspäivinä, en tahdo saada mitään omituista jälkitautia ja kupsahtaa siihen. (Vanheneminen tuo edes jonkinlaisen kuvitelman varovaisuudesta tullessaan.)

 

Kalenteriin on merkitty tälle päivälle yksi homma, mutta se ei kamalia ponnistuksia vaadi. Aion tehdä voileipäkakun. Elämäni ensimmäisen kerran ihan itse ja alusta loppuun, se on olevinaan tähän saakka ollut mielestäni kamalan vaivalloista. Nimittäin huomenna tapetaan önnejä (roolipelataan), ruokailuhetken teemana on täytekakku. Mikä siis paremmin sopisi kuin pääruuaksi voileipäkakku, kun jälkiruuaksi on luvassa kermaista täytekakkua?

 

Muutama rajoite hommelissa on, ensinnäkin minun on käytettävä gluteenitonta leipää. Toiseksensa mukana on maitotuoterajoitteisia persoonia, vähälaktoosisten tuotteiden käyttö on paikallaan. Mutta mitäs noista, pieniä hidasteita. Tuovat enemmän haastetta touhuun. Katsotaanpa sitten mitä saan aikaiseksi. Ei, kuvaa ette vielä kakusta tule saamaan, kamerani on saanut jo postin seurantanumeron, mutta ei vielä näyttäytynyt seurantajärjestelmässä. Pöh. Odottavan aika jiiäneeee.

 

Olisiko joku rose hyvää voileipäkakun kanssa? Tai valkkari, kun ajattelin kalakakkua. Olisiko hyviä vinkkejä?