<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eilen kävin työpäivän päätteeksi naapurilähiön postin toimipisteessä hakemassa toisen kirjapakettini. Tällä kertaa ymmärsin odottaa päivän pakettikortin saapumisen jälkeen. Ensimmäistä hakiessani olin liian aikaisessa. Mistä ihmeestä ihminen voi tietää ja tajuta, että jos pakettikortti saapuu, kannattaa katsoa koska paketti on noudettavissa toimipisteestä? Eikö postisetä/ -täti viekään jakamattomia posteja takaisin toimipisteeseen samana päivänä? Missä paketit yöpyvät?

 

Kotiostarini torilta keräsin mukaan vadelmia ja pensasmustikoita. Aioin ottaa kesän herkkutarjonnasta kaiken irti tänä vuonna. Ne namit kun eivät edes lihota. Sitä paitsi kai alkanutta parin viikon lomakautta pitää jotenkin juhlistaa, jos edes yrittäisi alkajaisiksi terveellisiä juhlistustapoja. Enköhän jo tänään kuitenkin ala etsiä punkkupulloa tai muuta vastaavaa taikalientä, ettei lomailu liian terveellisissä merkeissä kuitenkaan suju. Viime yönä sain nukuttua niin hyvin, että voisin vaikka tänään jotain jaksaakin.

 

Ensi viikolla on luvassa ainakin yksi sienestysretki. Pääsen vähän kauemmas tästä kivikylästä ystävättäreni kyydissä. Jos vähän virittelisimme Mc Kanttarellis-toimintaa. Voisin tietysti käydä bussilla Paloheinässä verryttelemässä alkuviikosta. Siellä en ainakaan pääse eksymään. Kamerankin voisin ottaa mukaan.

 

(Kumma juttu, ei aina koneen avatessaan tiedä mistä aikoo kirjoittaa, mutta jostain sitä tekstiä vain alkaa kumpuamaan. Joskus aiheetonta, toisinaan aiheellista. Enimmäkseen erittäin omakohtaista, harvemmin jotain yhteiskunnallisesti kantaaottavaa, yleensä minulla kuitenkin tuntuu olevan jotain sanottavaa. Joku asia jää aina kaihertamaan ajatuksiin, joskus se tulee ulos helposti, joskus kestää pitkäänkin, ennen kuin saa sen muotoiltua kirjalliseen muotoon.)

 

Sarjamme "satujatar esittelee kotiaan" jatkuu. Ohessa olo-/ ruokailuhuone. Mitään ei ole ostettu uutena, kaikki kierrätystavaraa. Ei kun valehtelen, Ikean punainen laatikosto ja laatikoston päällä oleva lamppu ovat uutena hankittu. Ikeasta tietenkini.

 

1744427.jpg