<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eilen sain mielettömästi asioita hoidettua. Kävin teetättämässä turvalukon avaimen ja olin murhata lukkofirman myyjän. "Tämä kun nyt ei yhtään ole varmaa, toimiiko avain. Kyllä kannattaisi ostaa uusi lukko, jos kaksi avaimsta on jo kadonnut." Kyllä minä sen tiedän, mutta minulla vain ei ole VARAA hankkia yli satasen lukkoa tällä hetkellä. Jankuti jankuti, kyllä minä vähemmälläkin uskon, pitäisi asiakaspalvelijan ymmärtää, milloin lopettaa myymisen.

 

Rautakaupassa törsäsin lähes 30 eeroa, vetimet, kattoon koukkuja kaihtimia varten, kukkalautasia, Biokilliä kirvoja varten ja Autan-nimistä hyttyskarkoitetta. Karkoitetta pääsimmekin kokeilemaan heti parin tunnin päästä Espoon metsäolosuhteissa. Toimi hyvin ja oli vielä hyväntuoksuistakin. Saatanpa hankkia toisenkin purkin sitä lajia.

 

1759454.jpg

 

Poseeraava metsäneläin

 

Saalista tuli, peukalon pään kokoista kantarellia kasapäin, haperoita ja muutama punikkitatti. Sen lisäksi kauniita maisemia, luontoa, kaiken maailman perhosia, pörriäisia ja kipeät jalkalihakset. Hienoa, että jotain löytyi, olen himppasen ylpeä itsestäni, pelkäsin nimittäin, etten ilman Luonnonvoimaa löytäisi mitään. Kyllä minusta vielä sienestäjä tulee, ja ehkä saan opettettua itselleni luontoliikkujaseuraakin.

 

1759456.jpg

Tyypit ovat pieniä, mutta hyviksiä

 

Kotiin kun tulimme, päätimme palkita itsemme juopottelulla ja syöpöttelyllä. Teimme klassisen sienikastikkeen (sipulia ja kermaa), uusia perunoita, kukkakaalia ja Wotkinin Greengrilleriä. Punaviiniä, siideriä ja olutta. Humala. Musiikin soittelua. Ihmissuhdeasioiden vatulointia ja vatkaamista. Unta vain 5 tuntia.

 

Nyt valuu hiki ja pesen pyykkiä. Synnin palkka on kuolema.