<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Oli mielessä montakin hyvää otsikkoa eilen illalla tälle jutulle, mutta jostain syystä huonot viiden tunnin unet ovat pyyhkineet ne pois mielestäni. Ehkä ne eivät aivan niin hyviä olleetkaan. Olisivat saattaneet jopa olla niin kummallisia, ettei niitä olisi millään saanut liitettyä aiheeseen. Sitä surullisen kuuluisaa sisäpiirihuumoria siis. Muutenkin sitä tuntui olevan liikkeellä.

 

 

1866892.jpg

 

Minulla on ongelma, ns. toista päivää ryypätessäni alkoholilla ei ole enää niin humalluttavaa vaikutusta kuin ensimmäisen päivän selvä hiprakka. Humalaan toki tulen, mutta euforiavaihe jää vähäiseksi, joskus jopa puuttuu kokonaan. Olen vain ensin krapulassa, sitten krapula hellittää. Sn jälkeen siirrynkin suoraan humalapöhnään. Nousu puuttuu.

 

 Tästä se alkoi.

 

 1866893.jpg

 

 Ja tähän se päättyi.

 

 

1866900.jpg

 

Mutta hauskaa oli, kiitos isäntäväen ja vieraiden. Rapusia oli varattu 80 punaista yksilöä. Alussa suoritetulla suomenruotsalaisopastuksella pääsimme vauhtiin, ja aika kiitettävästi niitä katosikin kohti ääniyksikköä. Ääniyksiköstä ulos tuli joitain lauluja, voi naapuriparat. Akvaviittia, kuohujuomaa, valkkaria ja punkkua. Pääruokana katkarapucurrya, kaalilisuke, raparperitamarindichutney, tofukookoskastiketta riisin ja parin salaatin kanssa. Erittäin maukkaita valkosipulisimpukoitakin vaelsi vastaan.

 

Jälkiruokana tuli kinuskikakkua ja kahvia. Ai niin ja lisää akvaviittia. Juu ja punkkua kanssa. Juu ei, en kävellyt kotiin. Ajelin taksilla. Nyt kun vain vielä saisin vähän unta. Maha on täynnä vieläkin.

 

 1866902.jpg

 

Jossain vaiheessa aion postata isäntäväen suostumuksella heidän residenssistään. Se on nimittäin kovin kaunis ja uskomattoman varmalla maulla sisustettu. Jospa vaikka joku oikea sisustuslehtitoimittaja innostuisi tekemään heistä ihan oikean jutun. Samoin aion jossain vaiheessa kokeilla runon kirjoittamista, sitä minulta nimittäin pyydettiin. Katsotaan nyt sitten, julkaisenko sitä, mutta tieteen nimissä kaikkea on kokeiltava (paitsi kansantanssia ja insestiä).