<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tarttis varmaan tehdä jotain. Postissa odottelee taas kirjapaketti noutajaa, pari sieniopasta ja sarjakuva. Huomenna menen etukäteisjuhlimaan ystävättären pyöreitä syntymäpäiviä. Lauantaille ovat luvassa rapurapurallaa-juhlat, niillekin pitäisi keksiä jotain mukavaa mukaanvietävää (saisivat isännät vähän viestiä mitä ovat vailla ja monelleko hlölle, vinks vinks).

 

Ensi viikolla saan uuden keittiönpöydän, pikkuveljeni lupasi kuskailla sen. Samalla pöydän alkuperäisomistaja toivoi meidän kuskaavan hänen vanhan sohvansa pois kuleksimasta kiertoon. Sehän passaa (toivottavasti myös pikkuveljelle). Mutta asiaan, tarvitseeko kukaan 1 x 1 m keittiönpöytää? Väri käsittelemätön puu, varmaan joku Ikean malli. Nyt lähtisi halvalla, suorastaan ilmaiseksi. Jos kiinnostaa, laita viestiä joko kommenttilooraan tai sähköpostiin.

 

Eilen kollegani houkutteli minut iltapäivällä kahteenkin esittelytilaisuuteen, ensin kävimme tutustumassa Pääpostin jazziltakonseptiin ja sitten Kansallissaliin. Ensimmäisessä oli tarjolla maukas buffet ja toisessa herkkucoctailpaloja. Ja viiniä tietenkin. Eipähän tarvinnut miettiä mitä taas ruuaksi tekee.

 

Minun pitäisi ihan aikuisten oikeasti ryhtyä ajattelemaan sitä laihtumista. Ei se puhumalla tapahdu. Pärkkele.