<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Heti kun pitäisi heretä tekemään normaaleja kotihommeleita, alan kieltäytyä esteellä. Eikä asiassa auta sekään, vaikka tietää, miten mukavaa on oleskella puhtossa ja pölyttömässä kodissa. Ei täällä nyt yltiölikaista ole, mutta on taas aikaa vierähtänyt edellisestä paikkojen puunaamisesta.

 

Yritän parhaimmillani miettiä, millä voisin palkita itseni suorituksen jälkeen. Kyseessä pitäisi olla jokin sellainen palkinto, jonka eteen jaksaa yli 40-vuotias naisinehmokin kamppailla parisen tuntia. Olen miettinyt hyvää ruokaa tai kirjaa, mutta kun ne taitavat tulla kuin Manulle illallinen, ihan muutenkin. Ehkä sitten vain otan itseäni niskasta kiinni ja nostan imurin keskelle lattiaa. Yleensä sitä kun pari tuntia katselee, tulevat niin kamalat omatunnontuskat, että siivouskin alkaa vaikuttaa ihan soivalta vaihtoehdolta.

 

Mutta jos ottaisin nokkisunet ennen sitä, olenhan kuitenkin kesälomalla. Vaan kun tiskit ovat jo virumassa. Voi kakkelis. Milloin rikastun niin paljon, että minulla on vara siivoojaan?