<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

...ainakin osittain. Minun kymmentuntiset yöuneni lievensivät kurkkukivun ja muuttivat sen tavanomaiseksi räkänenäilyksi. Sen nyt vielä kestää, kun ei mihinkään satu. Ei siis vielä, kun ei ole tullut yskänrakkojakaan.

 

Minusta on mukava lukea jotain aamupalalla. Koska syön edelleen aamupalasämpyläni töissä (tänäänkin oli tarjolla emäntämme leipomia tuoreita lämpimiä sämpylöitä, tuoreita vihanneksia ja muut tykötarpeet), niin lukemistakin pitää löytyä taukopisteestä. Olen tilannut meille Kauppalehden, että pysyisin porvarin juonista tietoisena. Tuli meille Taloussanomatkin, mutta se sitten loppui ja meni internettiin. Pöh. Ei internettiä voi lukea kahvipöydässä, ei ainakaan meillä, työpisteeseen taas ei saa voileipää viedä. Nihilististiä sääntöjä.

 

Nyt kuitenkin lehtemme on ollut useampana päivänä hukassa. Todennäköisesti se löytyisi miesten vessasta tai jonkun idiootin työpisteestä. Raivostuttavaa. Piti jolkata toisen osaston kahvipöytään ja pihistää heidän lehtensä. Ja aivan turhaan, ei siellä mitään juonia tuntunut olevan kehitteillä, ei ainakaan tavanomaisia pahempia. Yhden hauskan uutisen bongasin, Japanissa shintotemppeleissä siunataan myös tietokoneita. Niille haetaan virussuojaa myös korkeammilta voimilta. Suostuisivatkohan Jeesus, Muhammed tai Jumala samaan?

 

Aamulla kävin varaamassa pyykkivuoron. Kylläpä taas syletti, kun ainoa vapaa iltavuoro tällä vkolla on tänään (hyvä, että edes tänään, aluvaatteet ja mustat vaatteet ovat pian loppu). Tänään nimittäin pitäisi käydä yhdessä joutavassa tapahtumassakin töiden jälkeen. Taidan suorittaa todella pikaisen pistäytymisen, mutta kun siellä saa myös ruokaa, niin sitten ei kotona tarvitse enää sitä lajia ajatella. Talouteni kannalta ruokaa tarjoavat iltatilaisuudet ovat hyvästä.

 

Taloudestani tuli mieleen, että olen maksanut reilun puolet luottokorttivelastani. Jippiii!!! Vielä puolet, ja sitten vielä yksi kulutusluotto. On mulla jo jemmatililläkin jotain ekstrahyvää. Taidan todellakin päästä juhlimaan 50-vuotispäiväni jonnekin lämpimään. Ja sitten en muuten säästele.