<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eilisen päivän jännittävin tapahtuma oli kieltämättä Winston-kissan saapuminen. Herra saapui omistajansa ja edellisen hoitajansa kanssa julkisilla kulkuvälineillä Kumpulasta. Mukana seurasi kaikki tarpeellinen, ruoka-astiat, ruoka (ei mitään herkkukja Winstonille, hän on valitettavasti tiukalla dieetillä ja saa syödä vain omaa erikoisruokaansa, raasu), potta ja hassu kristallihiekka, jollaista en ollut eläessäni nähnytkään.

 

Winstonin emäntä kertoi valinneensa minut, koska minulla nyt kuitenkin oli ollut kissoja ennenkin, ei elämä karvanaaman kanssa tulisi aivan puun takaa ja yllätyksenä. Mietin mielessäni, että siitä kyllä on jo hyvinkin kymmenisen vuotta kun minulla on kissoja ollut. Mutta äkkiä muistot palaavat. Toivottavasti W:n allergia pysyy aisoissa, muuten uskoisin kyllä meidän tulevan toimeen.

 

Yö meni suhteellisen rauhallisesti, puoli neljän aikaan meillä oli hivenen erimielisyyttä mitä teemme. Winston tiputti kirjahyllyn päältä pöytätarjottimeni, mutta sen jälkeen tyytyi kohtaloonsa, kun en ryhtynyt osoittamaan merkkejä heräilystä. Mustanaamio on kova koville. Hän kyllä "kosti" sen aamulla rappaamalla kättäni, kun silittelin turhan kovakouraisesti. Vaikka kissa on iso, hän ei pidä ainakaan tällä hetkellä kiihkeästä rapsuttelusta.

 

On se muuten kumma tuon rotu-jutskan kanssa. Winstonin äitee on täysverinen britti ja isukki kuulema kulkumies Paraisilta. Jos kotikissan pää on appelsiini, Winstonin pää on greippi. Painoa lähes 8 kiloa. Olemus on MUHKEA. Kotikissa näyttää hänen rinnallaan anorektiselta luikulta. Kuvia laitan joskus viikonloppuna, nyt en jaksanut vielä ryhtyä touhuamaan.

 

Jotta tällainen synttärilahja tuli tällä kertaa. Kissaenergiaa pariksi kuukaudeksi. Sain myös ihan oikean onnittelukortinkin. Nykyään oikea posti on niin harvinaista, että sitä osaa arvostaa! Kiitos!

 

***

Edit 16:32. Meillä on lelut vähissä tällä hetkellä. Niinpä otin murtautumisvälineen leikkikäyttöön:

 

1900824.jpg

 

Hyvin kelpasi. Toiseen päähän sidoin vielä paperitollon. Sitten tollo heilutteli paperitolloa.

 

1900829.jpg

 

Tässä kuva eilisillalta, herra ei ollut aivan elämäänsä tyytyväinen:

 

1900831.jpg

 

Vaan kyllä se vielä tästä lähtee.