<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Että voivat mies ja sen tytär saada kamalan metelin aikaan, kun aiheena on tyttären hiustenleikkuu. Jotta haircutin puolelle mentiin vihdon tässäkin pulkassa. Tytär oli ystävänsä kanssa pilkkonut tukkansa muodikkaaseen pörrötyyliin, joka näyttää lähinnä kananperseeltä, nyt oli tarkoitus pelastaa loput, mitä pelastettavissa oli.

 

Tytär: Herää nyt! HERÄÄÄ NYT!!! (mies oli päiväunilla) Sä lupasit leikata mun hiukset.

Mies: Myöööööhhh... Kohta. Ihan kohta. (tipahtaa uudelleen uneen)

T. ravistellen isäänsä: EI KUN NYT HETI. SINÄ LUPASIT!!!

M äreänä: Joo, JOO, JOOOO, ÄLÄ HUUDA!

 

Hetken päästä kylpyhuoneesta kuuluu miehen huuto

 

- Tule nyt, niin leikataan se tukka.

- Joo, ihan kohta, mä vaan kirjotan tän loppuun. (tyttö irccaa tietsikalla)

- TULE NYT.

- JOO, ihan KOHTA!

- Ei kun NYT. Jos et tule, sakset pannaan pois.

- JOO JOO JOO!!!

 

Kaksikko sulkeutuu kylpuyhuoneeseen, josta kuuluu kiljahtelua, kiroilua, kikatusta (niskavillojen ajaminen partakoneella ei meinaa onnistua millään). Välillä tytär juoksee ulos ja vinkuu miehen leikanneen häntä korvanlehdestä. Mitään ei kutenkaan löydy. Noin tunnin taistelun jälkeen malli vihdoin miellyttää molempia. Minä mietin, että seuraavan kerran oman mielenrauhani takia on pakko löytää kampaajarahat jostain.

 

Miten voi kaksi ihmistä olla noin samanlaisia ja ärsyttää toisensa hengiltä? Voisiko geeniperimällä olla jotain tekemistä asian kanssa? ;-) Onneksi en koskaan tehnyt lapsia, voin vain kuvitella mitä olisi tapahtunut, jos kaksi minua pantaisiin samoihin tiloihin. Hyi olkoon.