<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ei meillä vielä ole nettiyhteyttä katkaistu, meillä asuva on vaan laskenut taas jonkun viruksen koneeseen. Tai sitten se on laukeamassa lopullisesti. Hiiri lakkasi taas toimimasta, tavanomaiset ehjääkorjaustoimenpiteet eivät enää auttaneet. Odottelemme professionaalimpaa vierasta.

 

Viikonloppu meni palstatöitä tehden. Nyt maassa on lisää purjoja, kukkakaalia, kyssäkaalia ja ruusukaaleja (uusin ihastuksen aiheeni, etenkin kunnon suolavedessä keitettyinä ja voisulalla hölvättyinä, naminami!). Tomaateille rakentelimme kasvihuoneen, jospa se nopeuttaisi niiden kasvua.

 

Käsivarret paloivat taas. Käytän suojakerrointa 50, mutta nyt on ultraviolettia niin paljon ilmassa, ettei sekään auta. Olen ilmeisesti olmien sukua ja huonetta (muutenkin kuin ajatuksiltani). Eilen taisivat kärähtää aivotkin. Nukuin viime yönä nimittäin seitsemän tunta. Voi iloa, oi!

 

Ehkä en kärsikään niin pahasta nettiriippuvuudesta kuin olen kuvitellut. Ei toisaalta olisi ollut aikaakaan koneelle. Lauantaikin kun meni shoppaillessa. Sain valkoiset housut ja yhden työpaidan. Enkööhän minä näillä pärjää taas syksyyn. Etenkin kun lomalla aion kulkea varmaripöksyissä ja virttyneissä t-paidoissa. Sinne lomaan on tosin vielä aikaa 6 viikkoa. Odottavan aika on pitkä...