Olipa kerran pari A ja B, seurustelu loppui, aikanaan B tapasi C:n. Sekä A että C olivat viehättäviä ihmisiä mutta B sen sijaan manipuloiva mätämuna, joka NAUTTII, kun saa C:n käymään A:n kimppuun, nauttii saadessaan C:n raivomustasukkaiseksi, ehkäpä se sitten on heidän juttunsa. Mitäs tekemistä minulla on tällaisen sopan kanssa? Ei mitään, mutta säännöllisin väliajoin paskaa sataa niskaan, koska A ja C ovat alunperin tavanneet luonani.

Ei ihminen tarvitse vihollisia, kun on ystäviä. Tai kavereita. Mitä lienevät, en enää tiedä. Yksi asia mistä olen varma, annan heille kaikille yhteisesti vain yhden neuvon; voivat ottaa sovittelijaksi poliisin (siitä se sinivuokko), jos tuosta tilanne vielä paranee. Sen lisäksi sen mätämunan voisi heivata jonnekin. Ei kuitenkaan kompostiin, sielläkin on eläviä asioita.

Lupaan lakata järjestämästä minkäänlaisia sosiaalisia tilauksia, tutustuttamasta ihmisiä toisiinsa tai ylipäätään tapailemasta ketään muita kuin meillä asuvaa miestä työajan ulkopuolella. (Sittenhän minusta viimeistään henki lähtee...) Tätä en enää tarvitse. En suostu olemaan syntipukkina.