<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tänään aion juopaista pullollisen. Ehkä menee toinenkin. Voi olla että juon useampaa laatua. Saatanpa syödä epäterveellisesti ja poltella tupekkia. Ja ihan issekseni. Saatan vähän kommentoida blogeja ja ehken kirjoitella omiani. Pidän ”pelastakaa satujatarin pää” –iltamat. Huomenna sitten olisin krapulassa ja kiitollinen siitä, että kolme viikkoa voin vaikka syleksiä kattoon (joopa joo, ohjelmat ovat jo valmiina, ensin itään, sitten länsirannikolle ja sen jälkeen takaisin koti nimiseen paikkaan).

 

Samalla saatan ryhtyä siivoamaan vaatekaappiani, josta ei enää löydy mitään. Se meni sekaisin, kun kerrankin meillä asuva päätti auttaa minua ja laittoi puhtaat pyykit kaappiin. Suomennos: survoi ne sinne sikinsokin, ettei nyt tiedä missä on paitoja, missä housuja, aluvaatteista puhumattamaan. Miksi minä sitten osaan täyttää hänen hyllyjään? Mielenkiintoista.

 

Sitä ennen on järjestettävä kahdet työperäiset syntymäpäivädinnerit. Miten niin muka jäivät viime tippaan? Rästihommeleitakin jää odottamaan lomaltapaluuta, sellainen komea pino, ellen tänään saa sitä vajumaan. Sen lisäksi ajattelin karata toimistolta kello hyvissä ajoin. Vaan kun esihenkilö uhkailuistaan huolimatta oli ilmestynyt nurkkahuoneeseen. Voi voi, mitenhän minun suunnitelmieni käy?