<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Vein eilen kengät suutariin ja kävin riehumassa Malmin Prismassa. Siellä oli jotkin tarjouspäivät, kauheasti kaikkea erittäin edullisesti. Minulta meni viisikymppiä, mutta onpahan tietokoneelle pitkä piuha, se yhtää jopa työpöydälle, lamput ovat katossa ja jopa palavat, huomiseksi on herkkusiideriä (lauantaille krapula pyykinpesun jälkeen). Sen lisäksi ihania leipälautasia ja soppakulhoja, jotain Luhdan Sara-astioita oli halvennuksessa.

 

Sen lisäksi tänä aamuna olin vielä jouluilemassa Iiittalan BtoB-tapahtumassa, siellä söin puuroa ja sain ihania ja tarpeellisia lahjuksia.  Muun muassa Fazerin leivän. Joulupukki vinkkasi minulle silmää. Siellä oli mukava ja lämpöinen tunnelma, puhumattakaan ihanista tavaroista, joista voin vain toistaiseksi haaveilla ja tyytyä Prisman halvennuskippoihin.

 

Mutta ainakin kippoja on. Ja valoa. I can see the light.

 

***

Edit 13:04. Sen sijaan suunnattomasti harmittaa, kun joku minut tunteva lukija ei malta pitää turpaansa rullalla. Luonnonvoiman tytär oli kuullut äidiltään, miten hra L. on ajanut minut konkkaan ja muuten vain pilannut elämäni. Vaikka niin olisikin, se ei kuulu entiselle melkein ilkeälle tytärpuolelleni yhtään sen enempää kuin hänen vittumaiselle ja lapselliselle äidilleen. Jotta jos tahtoo vihalistalleni, tervemenoa vaan jaarittelemaan siihen suuntaan minun asioistani.

 

Kunhan minä vaan saan sen ihmisen käsiini, ei hyvä heilu. Vaikka asiat huonosti ovatkin, mikään ei niin vituta kuin se että tietää jonkun kuvottavan ihmisen tietävän mitään minun asioistani. Ja jos jotakuta inhoan, niin Luonnonvoiman lapsen äiti on aika korkealla listassa.