<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Mikähän suomalaisessa lehtometsikössä piileskelevä lintu mahtaa olla kyseessä, kun se elukka osaa matkia jopa auton varashälytintä? Ainva, sitä nousevaa laskevaa sireeniääntä tämä pikkutipu veivaa jossain pusikossa, vain volyymi on huomattavasti siedettävämpi. Muutenkin alan ymmärtämään, salaisesti, lintubongareita

 

Suuri Amerikan jumala, emofirmamme, tahtoo, että arvioin esihenkilöni henkiset ominaisuudet, kerron hänen salaisuutensa ja kaikki juonittelukumppanit. Vastuu painaa hartioitani, jos en osaakaan niin hyvin englantia kuin kuvittelen, voin torpetoida ihmisparan etenemismahdollisuudet. Hmmm. Senköhän takia minä palkankorotuksen sain kevään korvalla?

 

Perjantaina on keväinen firman hoovee-, eikun kesäjuhla. Pääsemme jopa talon ulkopuolelle. Luvassa on siis kallista alkoholia. Onneksi tilaisuuksissa on ainakin tähän asti ollut hyvä ruoka ja muutama selkään taputtelija (niiden puukottajien sijasta), jotka ovat sponsoroineet tarvettani tulla pikkusievään simaan. Koska juhlapaikka sijaitsee veden äärellä, on hyvin luultavaa, että nuoremmasta väestä joku onnistuu horjahtamaan märkään olomuotoon. Pitäisiköhän sinne varata keksejä ja naaroja valmiiksi?