<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Laskuri on mullistanut elämäni, saan lukijoistani suorastaan hämmästyttävää tietoa. Tiedän mm. että joka päivä sivuilleni saavutaan kahdesta eri syystä; toinen on lastenlaulu "mummo kanasensa...", jolla kommentoin Tarjan ja Saulin presidenttipelin tulosta, toinen aivan yhtä suosittu on t*ssu. Se esiintyi sanelun purkuvirheessä, jonka kirjoittelin aikanani kun kohtua leikeltiin.

 

Olen muuten erinomaisen onnellinen ihminen, ettei minun enää tarvitse kärsiä kuukautisista. Elämänlaatu on noussut aivan uusiin sfääreihin. Naiset! Jos olette jo lapsenne tehneet, vaatikaa lääkäriltä kohdunpoistoa, limakalvon polttoa tai muuta inhottavan ja raivostuttavan vuodon lopettavaa asiaa. Suosittelen lämpimästi, on ainakin yksi raivon aihe vähemmän. Tapahtuneesta on vasta puolisen vuotta, enkä edes muista aikaa, jolloin joutava lärpäke olisi haarojeni välissä roikkunut. Taidan R. Königiä mukaellen olla Vapautunut nainen... :->>>

 

Minulla on päivittäin noin 35 lukijaa. Voi ihmeellinen luonto. Kiitos vain kaikille, joiden mielestä täällä tapahtuu jotain sellaista, että kannattaa ainakin käydä vilkaisemassa, mitä se hullu akka nyt on keksinyt vielä hullumman miehensä kanssa. Aion jatkaa vakoiluanne, mutta ihan hyvällä. Tuntuuhan se kivalta, ettei ihan itsekseen haastele ja huutele.

 

****

8.58

Luin juuri Hesarista, että nuoruuteni musiikillinen idoli, Floyd, oli poistunut keskuudestamme 1.5. 43 vuoden iässä. The Nights of Iguana oli uskomattoman viehättävä bändi aikanaan. Harmi, että herran ambitiot suuntautuivat toisaalle, Suomirock jäi hänen panostaan vajaaksi. Kepeät mullat!