<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Koska laiskottelin koko eilisen illan, no, pesin minä pyykit kuitenkin, mutta muuten vain miihuilin, niin nyt on sitten orastava kiire. Suunnittelen järkevää toimintajärjestystä, ensin suihkuun, sitten teen 1,4 kg lihapullia, sen jälkeen pukeudun, pakkaan, käyn salaattitarpeet (terveisiä Kulinaarimurulaan, sovellan vähän teidän ohjettanne kukkakaalicouscouseväästä salaatiksi), matkustan 40 minuuttia ystäväni kanssa Korsoon. Sitten ehkä jo joudan olemaan liikuttuneessa tilassa, laulamaan karaokea ja horisemaan humalassa. Sounds like a plan.

 

Winstonin ja minun yhteiselomme on alkanut alkuvaikeuksien jälkeen sujua. Yötkin saan nukkua rauhassa, herra makaa yleensä jalkapäässä. Syliin tai viereen hän ei tule, rapsuttakaan ei saa kuin hetken, ennen kuin tulee kynsiä. Mutta kun kyseessä on hoitokissa, eikä oma, jaksan elellä hänen kanssaan. Jos W. olisi jatkuva seuralainen, harmittaisi, että rakkautta ja hellyyttä on niin vähän. Sekin tietysti voi muuttua, tiedän.

 

1920288.jpg 

 

W. leikkii vedellä (ja juo muuten aivan älyttömästi vettä, ne raksut janottavat)

 

 1920289.jpg

 

Hampaat ovat hyväkuntoiset.

 

Sitten vielä pikainen tervehdys Olmilaan. Tässä saalis. Olisi pitänyt leikata chiliä jossain vaiheessa, mutta kun se prkl venähti lomani aikana ja oli täynnä nuppuja, kun tulin kotiin. Arvaahan sen, että leikkaamatta jäi.

 

 1920290.jpg

 

Harmi, kun vuodatuksessa ei saa kuin yhden tagin. Tämäkin kuuluisi ihmeelliseen luontoon, sinkkuelämään ja kissaan. Pöh. Laitanpa kuitenkin kissakategoriaan, kun niitä tuskin kamalasti tulee.