Räkä on lakannut valumasta 24 h. Välillä onnistun jopa hengittämään nenän kautta. Ilkeän flunssaruhtinaan valta on murtumassa. Pienet terveyshelikeijut voittavat kenties sittenkin. Mutta hidasta tämä on. Olen niin huono sairas, valitan ja vingun kaiken aikaa, etten millään malttaisi odottaa tervehtymistä.

Meillä asuva mies läksi eilen tulitikkuja lainaamaan kuuden punttuussa. Sain haisuhöperön (= alkoholia, tupakkaa ja kännistä jolinaa) takaisin seuraavan vuorokauden puolella. Tarkoitus oli, että olisivat asentaneet yhdelle kaverilleen palapeilin, sen sijaan lopputuloksena oli, että herra oli juonut rengasrahastonsa, ja peilin osat kuulema edelleen odottavat asentamista. Eipä paljon palele. Enhän minä ollut uusia renkaita Volvo-riepuun vailla. Mutta olisi sille rahalle muutakin käyttöä löytynyt. Kuten aina. En jaksa enää veivata tuota iänikuista virttä.

Onneksi oli puhelin äänettömällä. On taas ollut vilkas yö vastaamattomien puheluiden mukaan. Pitää varmaan tänään yrittää jonkinlaista kevyttä sosiaalisuuskohtausta. Jos jaksan. Jos en jaksa, niin ei voi auttaa. Katellaan sitä sitten joku toinen kerta.