Keitin sitten ruispuuroa. En muutakaan aikaavievämpää hommaa taas keksinyt. Mutta on se hyvääkin. Ihan vaan margariinisilmän kanssa kun vetelee. Ja vettä päälle.

Meillä asuva huutaa kuin hinaaja. Menisi nukkumaan, eikä karjuisi. Hänen mielestään on vain tämä päivä aikaa saada kone korjattua (windows ei löydä dvdsoitinta ja polttavaa, vaikka ne näkyvätkin biosissa) Kone on muutenkin jo niin moneen kertaan kavereiden korjaama, että oikeaan hoitolaitokseenhan tämä on saatava. Jotta saa antaa vinkkejä, jos tiedätte jonkun luotettavan ja edullisen tietokoneenkorjausliikkeen. Kiitos.

Ai, miksi on aikaa vain tämä päivä? Siksi tietenkin, että valokaapeliyhteytemme katkeaa tänään ja siirrymme edullisen megasen modeemin käyttäjiksi (koska koneella ei mitään nopeata voi nyt tehdä kuitenkaan, hinta on halvempi ja yhteyden voi irtisanoa ilman kkn irtisanomisaikaa - edelleen kun elän toivossa, että lähtö voisi tulla koska tahansa).

Minä lämpöilen ja yskin. Nukun yskin ja lämpöilen. Sekä suunnittelen murhaa, itsemurhaa, karkaamista ja palkkamurhaajan palkkaamista. Korvaankin koskee. Kai tämä sitten on joku virusperäinen flunssa, jossa nenä ei valu laisinkaan. Tai sitten lintuinfluenssa, Tsekissä oli jostain kanalasta sitäkin löydetty. Minun tuurillakin kuitenkin.