Bafucin ei maistu hyvältä siiderin jälkeen eikä siideri hyvältä Bafucinin jälkeen. Suosituksesta maistoin Kopparbergin kuivaa siideriä, maistui makealta (!). Join toisenkin ihan vain testatakseni, sitten palasin takaisin Fizzin karpaloon, joka on siis paras! Samoin maistoin Fazerin salmiakkisuklaata, PAHAA KAUHEETA HIRVITTÄVÄÄ. Salmiakit salmiakkina ja suklaa tummana, kiitos.

Eilen rakentelin saunan jälkeen tacoja. Se on kyllä mukavaa touhua, tulee syötyä vähemmän kuin tavallisesti, kun pitää askarrella. Join alkoholia. Nyt en tiedä, olenko sairas sairastamisesta vai krapulasta, vai molemmista. Mutta nukuttu on, tosi taajaan ja raskaasti. Kitapurjeet ovat kipeinä korisemisesta ja yskimisestä. On se hienoa. Oen päässyt taudin seuraavaan vaiheeseen, räkä valuu.

Olen siis kokeillut saunan, viinan ja tervan. Huomenna jos tämä paska ei ole ohi, lähden lääkäriin. Vaikka miten vituttaisi ja pelottaisi. Olen nimittäin huomannut, että pelkään lääkäreitä. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän pelkään niiden keksivän jonkun omituisen taudin minusta. Sellaisen jota ei voi parantaa ja joka saattaa ihmisen letkuhoitoon. Niinpä olen lakannut käymästä lääkärissä, se ratkaisee ongelmani, kaadun seisovilta jaloilta.

Huomaako sen, että krapulassa ajattelee kuolemaa jotenkin intensiivisemmin?