En juurikaan katso telkkaria, hankin mieluummin parempaa luettavaa. Tuo kyselyni edellisessä kirvottautui, kun puolella korvalla kuuntelin jotain onnetonta Enbuske Juuso showta. Ei kerta kaikkiaan sytyttänyt. Sitten aloin pohtia, että mikä sytyttäisi. Sitten tuli mieleen, että entäs jos saisin päättää, millainen ohjelma miellyttäisi.

Ohjelma saisi olla vähän niin kuin Strömsö, mutta suomeksi, mielellään vaikka karjalan murteella väännetty, perussuomi kun on niin väritöntä ja juontajalle kehittyy turhan äkkiä helsinkiläisässä.

Mukana olisi vaihtuvia ruokavieraita, sarjakuvantekijöitä, kirjailijoita, muusikkovieraita (ne saisivat olla vaikka ulkomaan pellejäkin), ihmisiä, joilla on tarina kerrottavana. Juontajiksi pitäisi saada pari kolme empaattista ihmistä, jotka eivät ilkeilläkseen kysele, vaan kannustaen. Itse voisin pyöriä siellä keittiössä vieraiden kanssa.

Miljöönä joku vanha ravistunut maatila jostain päin Pohjois-Karjalaa. Siinä samalla voitaisiin ympäristöä ja rakennuksia korjata, sekin olisi osa ohjelmaa. Porukka voisi asustella kommuuninomaisesti paikalla. Siinäpä se, siinä yhdistyisi elämäni muutkin haaveet B&B paikan pitäminen ja suuren porukan ruokkiminen.

Sellainen olisi kivaa, mutta tästä taitaisi tulla enemmän elämäntapa kuin pelkkä tv-ohjelma. Mutta sisävessa siellä saisi olla, minä minnekään pihan perälle suostu...