<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Olohuone/makuuhuoneeni lattialla makaa kolme suurta ja painavaa laatikkoa. Sisällä on kirjahylly. Yllättäen vanhempi pikkuveljeni tupsahti kylään vanhempieni kanssa. Sitten matkasimme iikkeaan, pappa tosin jätettiin soffalle toipumaan sen astisen reissun tiimellyksistä. Olivat vierailleet kaikki sukulaiset läpi Eteläisessä Suomessa. Miellyttävän lyhyt täsmäiskuvierailu! Mutta ajatelkaapas kolme suhteellisen suurikokoista ihmistä minun itseni lisäksi 36 neliöön, siellä tuntui jo hivenen ahtaalta.

 

Nyt odottelen jotakuta vieraaksi. Ensimmäinen, joka nimittäin nenänsä näyttää residenssissäni, pääsee kokoonpanolinjalle töihin. Hivenen kärsimättömyyttä liikkeellä. Tahtoisiko joku iltakahville! Ja pikaisesti? ;-D Voi mie tarjota votkaakin.

 

Kollegan pöydältä pihistin pätkän käpykukasta, sekin pitäisi jossain vaiheessa saada multiin. Hajuherneet eivät ole ainakaan vielä itäneet. Minun pitää varmaan katsoa ohjeita, teinkö jotain väärin. Tai sitten menen ostamaan uusia siemeniä. Olen kyllä tietoisesti vältellyt siementiskejä, etten riehaannu liian aikaisin, mutta nyt olisi jo korkea aika. Ulkona on kevät!