<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eilen kävimme Hesyn kissatalossa Pakilassa hakemassa Uffe-kissansa menettäneelle uuden kotiherran. Minähän menin taas sekaisin silkasta kissojen paljoudesta ja pikkutarinoista kissahäkkien ikkunoissa. Olisin tahtonut mukaani kaikki, mutta etenkin sen yksinäisenä kissana viihtyvän puolipitkäkarvaisen mustan Hermannin, joka röhnötti selällään kaikki käpälät eri suuntiin. Tai sitten sieltä toiselta puolelta nuoren ujon poikaparin, jossa toinen kuulema puolusti toista, tai sen sinisen nurkasta joka tuli naukumaan, että vie minut pois, vie minut kotiin. Byyääähhh!!!!

 

Kunpa olisi rahaa, lahjottaisin sitä sinne heti. Ja kunpa olisi puoliso, joka ei aivastaisi heti kissan nähtyään. Kunpa maailmassa ei olisi idiootteja, jotka jättävät eläimen heitteille.

 

Mutta kissanristiäiset jäivät toiseen kertaan, kummivanhempina yritimme ehdotella erinäisiä nimiä uudelle kissaherralle, mutta mikään ei vielä toistaiseksi tarttunut emännän korvaan. Eikä sen puoleen kissankaan. Sillä sitä riitti ihmettelemistä sellaisen neliön kopin jälkeen kun pääsi asuntoon, josta löytyy lasitettu parveke ja neliöitä tallustaa ja tutkia. Komea punavalkoinen jättiläiskarvanaama sai kodin. Johan tuo oli aikansa kerennyt Hesyllä ollakin, oli löytynyt kuulema Espoon Kirstinmäestä tammikuussa.

 

Tuntekoot kaikki kissansa heitteillejättäneet pistoksen sydämessään! HYI! Jos paha ilkeä satujatar-täti saa teidät ikinä kiinni, niin se viskaa teidät ulos pakkaseen, takavarikoi teidän kaljanne ja vie teidän rahanne ja lahjoittaa ne Hesylle, samoin kuin patjanne ja peittonne.

 

Ai niin, jos tuli mieleen, että voisitte harkita kisun adoptointia, muistakaa harkita vielä toistamiseen. Sen lisäksi tarkistakaa allergianne. Ja sitten kun menette niitä sulopalleroita katsomaan, niin harkitkaa vakavasti, että ottaisittekin pennun sijasta aikuisen tai pari aikuista kissaa. Niillä on jo luonne kehittynyt, eivät enää riko paikkoja, ovat yleensä rauhallisempia ja varmasti terveitä. Ottakaa vanha kissa, siellä on tosi söpöjä karvanaamoja odottamassa juuri teitä!!!