<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Meidän jällleen toistaiseksi hyvin toiminut Volvo-raiskamme pääsee tänään katsastukseen. Meillä asuva mies epäili, etteivät kesärenkaat mene läpi katsastuksesta. Muuten on kuulema soiva peli. On siihen rahaa tänä kesänä syydettykin, reilu kaksisataa euroa. On syytä siis toimia, tai muuten alan vaatia rakkineelta rahoja takaisin.

 

Minunkin varmaan pitäisi johonkin katsastukseen mennä. Kun kävimme Sääksjärvellä uimassa, nahkaani jäi uskomaton kutina, jota ensin epäilin järvisyyhyksi, mutta kun sekin menee muutamassa päivässä ohi, ja tämä syherö sen kun leviää ja paranee. Akaakin on mennyt jo reilu kuukausi, niin varmaan kyseessä on joku muu allerginen reaktio. Jolle lääkäri ei osaa tehdä mitään muuta kuin määrätä kortisonia, ja sitä on jo, tai ataraxeja, etten raapisi, niitäkin on. Joten en minä sinne muuten menisi, mutta kun TAAS se meillä asuva mies sai eilen hysteerisen kohtauksen, kun näki ihoni suihkun jälkeen. Ei auttanut vaikka vakuuttelin, että se on vain erityisen pahan näköinen pesun jäljiltä, ja että kohta väri tasoittuisi.

 

Äh, miehet!

 

Tänään on luvassa sadonkorjuuevästä. Mies oli palstalta löytänyt sellaisen puolimetrisen kesäkurpitsan (pienempiä lisäksi). Teemme testin tieteen nimissä, siitä tulee täytetty kesägurmitsa. Alkuruuaksi vichysoissea, se kuulostaa hienommalta kuin purjoperunasosekeitto. Molemmat ainesosat omasta maasta. On se hienoa.

 

Tilasin Henkasta ja Maukasta vaatteita. Ne odottavat noutopaikassaan ihmettä. Nimttäin taloudellista ihmettä, että saisin lunastettua itselleni siistejä työvaatteita. On se vaikeata välillä tämä köyhän elämä. Töissä kun kuitenkin pitäisi olla siisti. Minä niin olisin innostunut sellaisesta uniformu-jutusta, olisi työvaatteet, pitäisin vaikka tyhmää jakkuhametta. Ja tyhmää jakkutakkia. Huivinkin kietoisin kaulaani. Nyt kaikki minut tuntevat sitten suurta röhönaurua kolmannella...