<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tilasin eilen kameran, maltoin odottaa peräti kaksi päivää sen jälkeen kun idea putkahti päähäni. Sain uskonvahvistusta kapistuksen hyvyydestä työkavereiltani, jotkut jopa puoliammattilaisia. Sanoivat, että minun tarpeisiini riittää Nikon L14. Ainakin se näytti söpöltä ja oli suhteellisen edullinen, vain eur 102 + muistikortin hinta ja lähetyskulut. Tehoavin argumentti oli mainostekstissä lause "Hämmästyttävän vaivatonta valokuvausta heille, jotka arvostavat mukavuutta". Nyt on sitten odottavan aika pitkä. Minulla on vaikka minkälaisia ideoita, mistä ottaa kuvia, sekä blogiini että ihan henkilökohtaisesti itselleni.

 

Sen lisäksi odotan kirjalähetystä ja lomaa. Ai niin, odotan myös, että kurkkukipu ja tirskutus joko muuttuisivat allergiaksi tai flunssaksi. Tai sitten loppuisivat kokonaan. En tykkää tästä.

 

Kriisi, Kriisi, minkä teit! Voihan vitalis, hän lähetti minulle nimittäin eilen Naamakirjassa Battle of the Bands –kutsun, ja jälleen kerran, koukussa ollaan. Ihana peli! Riittävän helppo jopa tällaiselle yli-ikäiselle ex-roudarin-hanille. En ymmärrä, minun ei ikinä olisi pitänyt sinne Naamakirjaan mennä, kun annoin pirulle pikkusormen, niin se juutas vie koko käden.