Yhä paska, muttei kuitenkaan enää pahene. Yskä häiritsee puhelimessa puhumista, ensi viikolla on pakko venyttäytyä jonkun lääkärin plantun juttusille. Ei minulla kuitenkaan mitään vakavaa ole, ellei elämää ja vanhenemista sellaisiksi lasketa.

Iltapäivisin tapahtuva ruumiinlämmön nousu tekee ihmisestä uneliaan. Eilisen jännittävät tapahtumat olivat siinä, että kävin meillä asuvan miehen kanssa kassillisen ruokaa (jouluruuat vihdoinkin loppuivat) ja hampurilaisella. Tulimme kotiin ennen viittä, kallistuin sänkyyn, nukuin kolme tuntia. Heräsin, luin yhden hömppäkirjan ja menin yhden maissa nukkumaan. Taas unta kuutisen tuntia. Riittää vallan mainiosti päiväunien kanssa.

Tänään suurimmaksi suunnitelmakseni on nousemassa vaatekaappien mylttäys. Sopimattomat tai muuten vain pidettäväksi kelpaamattomat pois ja kiertoon. Sain muuten joululahjaksi mustan nahkavyön. Se on osoittautunut erittäin ihanaksi, sopivaksi ja tarpeelliseksi. Kiitos joulupukki. Samoin joulupukki oli tilannut minulle Presso-lehden, siitäkin suuri kiitos, se on ehkä maailman parhaita joululahjoja!