<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eilinen peli-brunssitapahtuma oli erittäin miellyttävä. Sepä ei tosin ole mikään uutinen, ainahan meillä on mukavaa. Mitä nyt minä pärskin, yskin ja niistin, levitin kaikenlaisia pasiliskoja ympäristööni. Alkupalana kirsikkatomaatteja, viinirypäleitä ja oman puutarhan luumuja, makeita! Brunssitarjoilussa oli oli monenlaista herkkua, tacojen kanssa sai natustella itsetehtyä guacamolea tai katkarapuhedelmä-salaattia, uunista tuli muhkea savusimpukka-herkkusieniomeletti, minä toin mukanani lihapullia tomaattikastikkeessa ja raitaa. Eipä enää paljon tarvinnut jälkiruokaa harkita, täynnä olimme kaikki.

 

Peli kulki suhteellisen hyvin, vaikkei taisteluja ollutkaan kuin yksi. Hobittivarkaani kunnostui tappamalla kolme jättikokoista bugbearia, sellaisia rumia karvaisia lyttynaamaisia olentoja. Tämä onnistui vain sillä, että yksi pelikollegoista oli saanut elukat pyörtymään. Olemme lähes kolunneet maatemppelin huoneet läpi, kohta on lähdettävä alaspäin seuraavaan kerrokseen.

 

Nyt sitten makaan kotona ja niistän. Sen lisäksi köhin ja pyyhin valuvia silmiäni. Kissa katselee ihmeissään, eikö se ole sairasta ihmistä ennen nähnyt?