<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Ihanaa, ulkona on vihdoinkin talvi! Eilen oli niin mukava ilma, että viipotimme tunnin verran pitkin Keskuspuistoa, ja eksyimme Maunulan majalle. Siellä on puusauna! Tuli vain mieleen, että eivät kai ne niin nihilistejä voi olla, etteikö joskus ihan tavallinen kävelijäkin voisi käydä siellä saunassa. Naisten vuoro näyttää olevan torstaisin.

 

Lämpötila on kuitenkin tippunut sen verran eilisestä, että tänään töihin lähtiessäni kaipasin välihousuja. En osaa käyttää sukkahousuja, ne tappavat ihmisen, enkä osaa kuvitella, että jaksaisin lämpimässä toimistossa koko päivän, jos minulla farkkujen alla olisi vielä pitkät kalsarit. Mietin, että voihan niitä kalsareita pitää vain matkan ajan, ja sitten ottaa pois. Että ne olisivat niin kuin sellaiset välihousut.

 

Ajattelin kokeilla tällä viikolla verenluovutustakin. Nyt kun anemia on vihdoin voitettu, voisin aloittaa säännöllisen kuppausharrastukseni. Tulee ehdottomasti keveämpi ja raikkaampi olo, kun välillä tipauttaa vertaan muiden tarvitsevien käyttöön. Suosittelen jokaiselle terveelle täysi-ikäiselle tätä harrastetta.

 

Sen lisäksi uusi Ariston jääkaappipakastinkin on syytä sulattaa. Nyt kun voi laittaa pakasteet ulkoruokintaan. Olimme jossain vaiheessa syksyä hivenen huolimattomia pakastimen oven kanssa, se jäi auki muutamaksi tunniksi ja koneparka tietysti kehitti sisälleen pienen ylimääräisen jääkerroksen. Siitä on päästävä eroon, laitteesta ei saa tulla samanlainen sähkörohmu kuin siitä käytetystä vanhuksesta tuli.